BBL TRAJECT

BOUWEN AAN JE CARRIERE

Zit jij in je examenjaar en heb je geen zin om nog vier jaar te studeren? Dat snappen we. Daarom biedt Heinen & Hopman je een carrière in de techniek in de vorm van een BBL traject. Je kan direct aan het werk bij een internationaal bedrijf en gaat aan de slag in een unieke werkomgeving. Je werkt op en voor de gaafste jachten, olieplatformen en marineschepen. Dit doe je aan boord van de schepen zelf of vanuit ons moderne hoofdkantoor.

Eigenlijk wordt alles voor je geregeld. Vanaf de dag dat je start met je BBL ontvang je een (ruim boven CAO) salaris. Wij regelen alle administratieve taken met betrekking tot je opleiding en de studiekosten en materialen worden door ons betaald. En na je BBL traject zijn er nog volop doorgroeimogelijkheden tot hogere functies.

Je gaat 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school. De klassikale lessen en examens vinden plaats op het Deltion College in Zwolle.

EEN BBL TRAJECT BIJ
HEINEN & HOPMAN

Praktijkervaring opdoen bij een grote, wereldwijde speler op het gebied van klimaatsystemen, begeleid worden door professionals uit het vakgebied en werken in een gezellige, informele sfeer met veel leeftijdsgenoten. Dat is een bbl traject bij Heinen & Hopman.

ONZE BBL TRAJECTEN

Bouwen aan je carriere in de praktijk

WAT COLLEGA’S ERVAREN

Wie kan dat nou beter vertellen?

JULIAN KOELEWIJN
Senior Project Engineer

Julian begeleidt naast andere engineers ook de complete engineering in verschillende projecten.

Jozef de Haan
Installatiemonteur

Jozef volgt een BBL traject en wordt opgeleid tot Monteur Werktuigkundige Installaties.