STAGES

GA VOOR DIE WERELDBAAN

ER ZIJN 5 VACATURES GEVONDEN

Stage HR

€ 450,-
Bunschoten
40 uur per week
HBO

Tijdens een stage bij Heinen & Hopman doe je veel praktijkervaring op. Je werkt mee op de afdeling HR en werkt daarnaast eventueel aan een opdracht/onderzoek. Tijdens het meewerken help je met administratieve HR-werkzaamheden en mag je onze HR-processen helpen te digitaliseren.

Stage (Diverse afdelingen)

€ 350,- tot € 450,-
Bunschoten
40 uur per week
MBO

Afhankelijk van jouw opleiding en jouw interesses ga je aan de slag op één van onze ondersteunende afdelingen: Human Resources, Marketing & Communicatie, Administratie, Research & Development, Inkoop, QESH (Quality, Environment, Safety & Health) of ICT. Tijdens een meewerkstage ga je zoveel mogelijk meedraaien op de afdeling zodat je waardevolle werkervaring opdoet. Je kan goede begeleiding verwachten, maar zelfstandigheid wordt gewaardeerd. Wanneer je ook een afstudeeronderzoek gaat doen, krijg je voldoende tijd en ruimte om dit tijdens je (stage)werkdagen te doen.

Stage HBO Techniek

€ 450,-
Bunschoten
40 uur per week
HBO

Tijdens een stage bij Heinen & Hopman doe je veel praktijkervaring op doordat je echt onderdeel bent van een projectgroep en volop meedraait. In een meewerkstage werk je samen met je collega’s uit het projectteam aan luchtbehandelingsinstallaties op allerlei soorten schepen. Zoek je een afstudeeropdracht? Dan gaan we altijd met je in gesprek om een uitdagend vraagstuk te formuleren dat aansluit bij jouw wensen en opleiding en past bij ons in de praktijk. Zo halen we voor beide partijen het meeste uit jouw stage.

Stage MBO Techniek

€ 350,-
Bunschoten
40 uur per week
MBO

Tijdens een stage bij Heinen & Hopman doe je veel praktijkervaring op doordat je in een projectteam op kantoor meewerkt aan uitdagende projecten of op de werf aan de slag gaat onder begeleiding van een ervaren monteur.  In een meewerkstage werk je samen met je collega’s uit het projectteam aan luchtbehandelingsinstallaties op allerlei soorten schepen. Zoek je een afstudeeropdracht? Dan gaan we altijd met je in gesprek om een uitdagend vraagstuk te formuleren dat aansluit bij jouw wensen en opleiding. Zo halen we voor beide partijen het meeste uit jouw stage.

Snuffelstage

Bunschoten

Je gaat aan de slag in onze werkplaats of in het magazijn en mag bij verschillende werkzaamheden helpen. Zo kun je kennis maken met werken in de techniek en ervaar je hoe onze werkcultuur is.