Royal Caribbean Cruises

Project
Vestiging Heinen & Hopman HQ
Scheepswerf Sembcorp Marine en Freeport Ship Services
Eigenaar Royal Caribbean Cruises Ltd.
Naam schip Celebrity Millennium en Celebrity Summit
Levering 2019
Land van levering Singapore en de Bahamas
Type schip Cruiseschip
Lengte 294 meter
Capiciteit 2138 personen

Als onderdeel van de Celebrity Revolution, Celebrity Cruises’s moderniseringsprogramma, kregen in het eerste kwartaal van 2019 twee schepen uit Celebrity’s Millennium-klasse een complete refit. De accommodaties, restaurants en lounges van de Celebrity Millennium en Celebrity Summit zijn volledig gemoderniseerd. Voor de gasten wordt hierdoor niet alleen de bestemming, maar ook de reis zelf een bijzondere en luxe ervaring.

Verfijnde accommodaties

Alle hutten op het schip zijn geüpdatet en voldoen nu aan de hoge kwaliteitsstandaard van Celebrity’s Edge-klasse. Bij het herontwerpen van accommodaties is elk detail verfijnd en zorgvuldig uitgedacht, natuurlijk met het oog op het comfort van de gasten. De hutten krijgen een fris en chic design dat doet denken aan de beste boetiekhotels ter wereld. Nadat elk schip in de vloot de Celebrity Revolution heeft ondergaan, zal de gehele vloot dezelfde standaard in kwaliteit en design en consistentie in luxe hebben.

Duurzame HVAC

Celebrity Cruises hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit is de redden dat in alle ruimtes aan boord geavanceerde, milieuvriendelijke technologieën worden toegepast. Met behulp van energieterugwinningsoplossingen en energie-efficiënte apparatuur in de HVAC-systemen zal de uitstoot enorm worden gereduceerd.