Heesen Yachts

Project
Vestiging Heinen & Hopman HQ
Scheepswerf Heesen Yachts
Levering 2018
Type schip Motorjacht
Lengte 49.8 meter

Motorjacht White is de zevende toevoeging aan de bekroonde 5000 Aluminium-klasse van Heesen Yachts. Het jacht is in oktober 2017 door de eigenaren gekocht, toen het een jaar in aanbouw was. Dankzij het flexibele interieurontwerp van Cristiano Gatto konden de eigenaren samenwerken met de Italiaanse ontwerper om hun nieuwe jacht te personaliseren naar hun eigen smaak en levensstijl.

White is ontworpen door Omega Architects en biedt plaats aan twaalf gasten in zes hutten, waaronder een eigenaars suite op het hoofddek en een VIP suite op het achterdek. Alle hutten hebben een eigen privébadkamer. Daarnaast kan het jacht negen bemanningsleden aan boord vervoeren om een ​​ontspannen luxe jachtervaring te garanderen.

HVAC door Heinen & Hopman

Ruimte en ontspanning is de rode draad door het hele jacht, zowel binnen als buiten. Om een ​​comfortabel binnenklimaat te garanderen, werd Heinen & Hopman geselecteerd om het HVAC-systeem te leveren. Deze bestaat uit airconditioning, mechanische ventilatie, verseluchtsysteem, sanitair behandelingssysteem, grijs / zwart watersysteem, warm / koud watertoevoer, technisch deel van koel / freeze en het ontwasemingssysteem van de stuurhut.

Ontwerpcondities

Het airconditioningssysteem is gebaseerd op de volgende ontwerpvoorwaarden:

Buiten-binnen zomer

Buiten: 35°C / 90% RH of 40°C / 65% RH
Binnen: 23°C / 50% RH

Buiten-binnen Winter

Buiten: 0°C
Binnen: 20°C