Waarom werken bij Heinen & Hopman?

Bij Heinen & Hopman werk je aan de meest bijzondere en uitdagende projecten. Hier staat natuurlijk ook wat tegenover. Wij bieden jou een optimale werkomgeving, uitstekend salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

1. Grote baangarantie

Je wordt opgeleid om te werken in een sector waar nu en nog meer in de toekomst een groot tekort is aan vaktechnisch personeel. De baangarantie is dus groot!

2. Je opleiding wordt betaald

Wij betalen je opleiding en lesmaterialen, zodat jij straks niet met een studieschuld zit en met een schone lei aan de slag kan!

3. Doorgroeien

Heinen & Hopman is een sterk groeiend bedrijf. In de afgelopen 5 jaar, zijn er zo’n 200 nieuwe mensen bij ons gestart! Binnen Heinen & Hopman kun je goed doorgroeien. Hogere posities worden zoveel mogelijk ingevuld met eigen mensen. Als jij ambitieus bent, helpen wij je jouw doelen te bereiken.

4. Ontwikkeling

Om door te groeien is het natuurlijk belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Bij Heinen & Hopman krijg je hier alle kansen voor. Wil je een opleiding of cursus volgen om beter te worden in je werk? Doen! Met heldere loopbaanpaden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden helpen we jou alles uit jezelf te halen.

5. Aansprekende projecten

Hoe gaaf is het om aan de grootste superjachten ter wereld te werken? Of wat dacht je van een specialistisch constructieschip of top-secret marineschip? Bij Heinen & Hopman werk je aan hele interessante projecten in binnen- en buitenland!

6. Een jong team

Collega’s vormen een belangrijk onderdeel van je werk. Wij vinden een prettige, informele werksfeer dan ook heel belangrijk. Ook leuk: de gemiddelde leeftijd van Heinen & Hopman werknemers is 34 jaar. Dat is 10 jaar jonger dan gemiddeld in onze branche!

7. Personeelsuitjes voor jong en oud

Heinen & Hopman heeft een actieve personeelsvereniging. Jaarlijks worden zo’n 10 activiteiten georganiseerd, zoals een teambuilding in Duitsland, een bierproeverij, een familiedag, prison escape en de jaarlijkse feestavond. Zo leer je je collega’s beter én op een andere manier kennen!

8. Korting op je zorgverzekering en hypotheekrente

Wij hebben voor Heinen & Hopman medewerkers leuke collectiviteitskortingen geregeld. Zo krijg je bij verschillende zorgverzekeraars een korting tot 10% op de basisverzekering en tot 17% op aanvullende- en tandartsverzekeringen. Nog zo’n leuk voordeel: korting op je hypotheekrente en op hypotheekadvies.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Solliciteer via de button, Whatsapp of email.
Wij bespreken je sollicitatie met de
betrokken afdeling.

Kennismaken

Zien we een match?
Dan maken we
graag kennis met je.

Voorstel

Na een positief gesprek
bespreken we het vervolg en het
contractvoorstel.

In dienst

Beide partijen tevreden?
Alleen nog een handtekening.
Welkom aan boord!

Traineeship
Werkvoorbereider

Bekijk het Traineeship

“Het is mooi om later
te zien aan welke projecten je
hebt meegewerkt. Dat is iets
om trots op te zijn.”

Julian KoelewijnSr. Project Engineer