Over ons

De visie die Heinen & Hopman nastreeft is om de beste HVAC&R systemen ter wereld te leveren. Dit doen wij door voortdurend te blijven innoveren en ons wereldwijde servicenetwerk uit te breiden. Zo voorzien wij onze klanten optimaal in hun behoeften.

Internationaal marktleider

Heinen & Hopman is door de jaren heen uitgegroeid tot internationale marktleider op het gebied van Heating, Ventilation, Airconditioning + Refrigeration systemen (HVAC+R systemen). De organisatie is opgericht in 1965 en heeft ondertussen vestigingen in zestien verschillende landen.

Dankzij onze specialistische kennis, van ontwerp tot onderhoud van klimaatsystemen, wordt Heinen & Hopman gevraagd voor de meest uitdagende en uiteenlopende projecten in de maritieme en offshore sector.

Heinen & Hopman is internationaal marktleider op het gebied van Heating, Ventilation, Airconditioning + Refrigeration systemen (HVAC+R systemen) in de maritieme en offshore sector.

Sfeervol familiebedrijf

Ondanks de enorme groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt, ademt Heinen & Hopman nog steeds de sfeer van een familiebedrijf. Dit betekent dat de ontwikkeling van de medewerkers centraal staat en we op een informele manier met elkaar omgaan.

Daarnaast heeft Heinen & Hopman een actieve personeelsvereniging. Jaarlijks worden er meerdere activiteiten georganiseerd, zoals een teambuilding in Duitsland, een bierproeverij, een familiedag, prison escape en niet te vergeten: de jaarlijkse feestavond. Zo leer je je collega’s beter én op een andere manier kennen!


 

Ontdek jouw loopbaanmogelijkheden

Ontdek Heinen & Hopman

Waarom Heinen & Hopman?

Ontdek de 8 redenen waarom werken bij Heinen & Hopman zo leuk is!

Bekijk ze hier

Onze sollicitatieprocedure
Solliciteren
Kennismaken
Voorstel
In dienst
Nadat je het online sollicitatieformulier hebt ingevuld en verstuurd, zullen we je sollicitatie beoordelen en bespreken met de betrokken afdeling. Zien we een match, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. Na een positief gesprek bespreken we het vervolg van de procedure en het contractvoorstel. Zijn we positief zetten we een handtekening en dan is het: welkom aan boord!
Meer weten?

Gelise Verburg
HR Medewerker
career@heinenhopman.com
033-299 2500

Close
Inloggen
Heinen & Hopman Engineering B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.