Online Open Avond

Heinen & Hopman heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als absolute specialist op het gebied van klimaatbeheersing aan boord van schepen. Het bedrijf is erg ambitieus en wil wereldwijd toonaangevend zijn en blijven. Dat betekent grenzen verleggen, voorop lopen en maximaal investeren in het personeel. Sinds 2015 wordt er jaarlijks een succesvolle Open Avond georganiseerd, waar jongeren kunnen ontdekken wat Heinen & Hopman biedt aan BBL opleidingen. Dit jaar is een geschikt alternatief gevonden: de Heinen & Hopman Experience Box.

“Hoewel wij de afgelopen jaren zeer geslaagde open avonden hebben georganiseerd, waren wij genoodzaakt om dit keer een alternatief te bieden,” vertelt Rogier Koops, HR Advisor. “Een online Open Avond was een mogelijkheid, maar wij denken dat de belevenis veel minder is dan een live evenement. Wij wilden iets unieks bieden en hebben de Experience Box bedacht. Door middel van deze box word je op expeditie genomen aan de hand van korte video’s die laten zien welke carrièretrajecten wij aanbieden.”

De projecten die Heinen & Hopman realiseert zijn enorm uitdagend. Luchtbehandeling aan boord van offshore platforms tot superjachten van soms wel 150 meter. Dat vereist heel vakkundige mensen en vandaar dat Heinen & Hopman ook nu weer op zoek is naar jongeren die carrière willen maken in de techniek.

Met een technische opleiding is de baangarantie groot. Dat is nu al zo en dat wordt in de toekomst alleen maar groter. Bovendien staat techniek in Nederland momenteel voor hoogwaardig vakmanschap. Bij Heinen & Hopman start je als leerling, maar heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot absolute specialist. “Wij bieden dan ook geen gewone baan, maar een loopbaan!’’, voegt Koops toe.

Heinen & Hopman heeft ambitieuze en gemotiveerde jongeren heel veel te bieden. Scan de QR code in de advertentie hieronder en maak kennis met de loopbaankansen die Heinen & Hopman jou biedt.

Ik meld me aan!