17 May 2019

Heinen & Hopman lanceert nieuwe website Werkenbijheinenhopman.nl

Share the fun!

 Heinen & Hopman heeft deze week een gloednieuwe Werkenbij website gelanceerd.   De specialist in klimaatsystemen is nog steeds groeiende en laat jaarlijks zo’n 30 medewerkers instromen. Dit zijn voornamelijk schoolverlaters die een leer-werk traject gaan volgen en worden opgeleid als Montage-specialist, Inbedrijfsteller of Project Engineer.

“Om nog beter te communiceren met potentiële nieuwe medewerkers is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe Werkenbij website. Op deze website staan uiteraard alle vacatures, maar ook veel beeldmateriaal zoals testimonial video’s waarin medewerkers vertellen over hun functie en dagelijkse werkzaamheden“, aldus Rogier Koops, HR Adviseur.

De website is prachtig vormgegeven met behulp van de lokale partners Fotografie Jan Erkelens en Movey videoproducties die het beeldmateriaal hebben verzorgd. Naast het fraaie uiterlijk en de vacatures is er natuurlijk ook informatie te vinden over Heinen & Hopman, de BBL trajecten en loopbaanmogelijkheden. 
 

Ontdek Heinen & Hopman
Close
Inloggen
Heinen & Hopman Engineering B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.