BBL trajecten

Praktijkervaring opdoen bij een grote, wereldwijde speler op het gebied van klimaatsystemen, begeleid worden door professionals uit het vakgebied en werken in een gezellige, informele sfeer met veel leeftijdsgenoten. Dat is een BBL-traject bij Heinen & Hopman.

Binnen Heinen & Hopman bieden we werken/leren trajecten aan in de richtingen Installatietechniek en Werkvoorbereider & Tekenaar. Je volgt een praktische en afwisselende opleiding en kunt de geleerde lesstof en vaardigheden direct toepassen in de praktijk. Een groot voordeel van deze trajecten is dat je straks niet met een studieschuld zit, want wij betalen je opleiding en lesmateriaal! Daarnaast word je bij de BBL- trajecten van Heinen & Hopman opgeleid om te werken in een sector waar nu en nog meer in de toekomst een groot tekort is aan vaktechnisch personeel. De baangarantie is dus groot.

Bij een BBL-traject werk je 4 dagen bij Heinen & Hopman en ga je 1 dag in de week naar school. Wij betalen de BBL-opleiding en je krijgt een fulltime salaris vanaf het moment dat je start met de opleiding. De klassikale lessen en examens vinden plaats op het MBO Amersfoort.

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan een van de volgende gave projecten in het binnen- of buitenland? Neem contact met ons op en we laten je graag zien wat Heinen & Hopman jou te bieden heeft.

Sergio | Project Assistant

Onze leerroutes

bbl werkvoorbereider tekenaar
BBL | Werkvoorbereider & Tekenaar
bbl monteur installatietechniek
BBL | Monteur
Installatietechniek
Onze sollicitatieprocedure
Solliciteren
Kennismaken
Voorstel
In dienst
Nadat je het online sollicitatieformulier hebt ingevuld en verstuurd, zullen we je sollicitatie beoordelen en bespreken met de betrokken afdeling. Zien we een match, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. Na een positief gesprek bespreken we het vervolg van de procedure en het contractvoorstel. Zijn we positief zetten we een handtekening en dan is het: welkom aan boord!
Meer weten?

Gelise Verburg
HR Medewerker
career@heinenhopman.com
033-299 2500

Henry Poort, Supervisor HVAC

"Bij Heinen & Hopman krijg je wereldwijde waardering voor onze werkzaamheden."

Close
Inloggen
Heinen & Hopman Engineering B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.