BUITEN -7°C
VOCHTIGHEID 35%
22°C
BINNEN
VERZORGD DOOR
HEINEN & HOPMAN

Stageplaats bij Heinen & Hopman

Heinen & Hopman investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Via een stage kun je praktijkervaring opdoen en Heinen & Hopman beter leren kennen. Wil jij weten hoe het eraan toegaat in bij een internationaal, technisch en innovatief bedrijf? Kies dan voor Heinen & Hopman! Wij hebben een groot aantal mogelijkheden voor technische stages.

VMBO-stage

Een echte baan is natuurlijk heel wat anders dan naar school gaan. Via een snuffelstage kun je ervaren hoe het is om te werken. Het is een eerste kennismaking met het bedrijfsleven en Heinen & Hopman in het bijzonder. Tijdens je stage ga je aan de slag in onze werkplaats of op de werf. In de werkplaats bouw je mee aan grote koelsets, terwijl je op de diverse werven meer leert over installatietechniek aan boord van grote schepen.

MBO-stage

Wij hebben vooral stagemogelijkheden voor studenten die een technische opleiding volgen op niveau 4 van het MBO. Je kunt dan denken aan Middenkader Installatietechniek, Technisch Tekenaar, Aankomende ontwerptechnicus gebouwinstallaties of een soortgelijke opleiding.

De eerste twee jaar van je opleiding doe je vaak een praktische stage. Je gaat mee naar de werf of je wordt in de werkplaats geplaatst. Zo krijg je een kijkje in de keuken bij een technisch installatiebedrijf. De laatste twee jaar van je opleiding loop je stage bij ons op kantoor. Je wordt geplaatst in één van onze projectgroepen waar je taken onder andere bestaan uit het maken en controleren van tekeningen en het plannen en begeleiden van een project.

HBO-stage

Voor HBO stages hebben wij geen standaard stageplekken. Een opdracht komt vaak in overleg met de student tot stand. Dat betekent dat wij altijd nieuwsgierig zijn naar met name technische HBO’ers die een (afstudeer) opdracht willen voorleggen aan Heinen & Hopman.

Stagelopen bij Heinen & Hopman?

Ben je geïntresseerd in een stageplek bij Heinen & Hopman? Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV toe. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Huidige opleiding:
Niveau:
Studiejaar:
Motivatie: