BUITEN -4°C
VOCHTIGHEID 35%
22°C
BINNEN
VERZORGD DOOR
HEINEN & HOPMAN

Ontmoet je collega's

"Doen wat je leuk vindt en het gevoel hebben dat je werk van belang is"

Ik werk al sinds 2001 bij Heinen & Hopman op het hoofdkantoor in Bunschoten. Van jongs af aan droom ik er al van om een uitvinder te worden. Ik ben mijn carrière bij Heinen & Hopman begonnen als tekenaar en ik heb mezelf opgewerkt tot de top van de Research & Development afdeling. In deze jaren heb ik altijd de kans gekregen om mijn dromen na te streven. Het bedrijf steunde mij in het stellen van doelen, studeren en groeien, en begeleide mij in mijn carrière. De zorg die Heinen & Hopman steekt in haar personeel wordt weerspiegelt in de projecten die wij opleveren. Tegelijkertijd zien we de vruchten van ons werk iedere dag in de vorm technologische voordelen en uitdagende projecten. Het is een voorrecht om bij Heinen & Hopman te werken en daarvoor ben ik iedere werkdag weer dankbaar. 

"Elke dag is een kans om wat te leren"

Ik ben trots om te werken bij Heinen & Hopman Roemenië, omdat ik er de kans krijg onderdeel te worden van een professioneel en dynamisch team. Hoewel het werk in deze sector en de deadlines best stressvol kunnen zijn, biedt iedere dag een kans om nieuwe en interessante dingen te leren. In dit bedrijf wordt teamwork en het ontwikkelen van je competenties gestimuleerd en zeer gewaardeerd.

 

"Ik ben betrokken bij de meest uitdagende projecten"

Ik begon in 2008 voor Heinen & Hopman in Nederland te werken als project engineer voor een vacature van 1 jaar. Ik kom uit Portugal en ik heb al eerder gewerkt voor internationale bedrijven, zo ook in Zwitserland. Mijn grootste zorg toen ik hier kwam werken was de taalbarrière, maar het feit dat ik geen Nederlands sprak, leverde geen problemen in de communicatie met collega’s en klanten. Na mijn eerste jaar bij Heinen & Hopman werd ik gevraagd om bij het bedrijf te blijven. Ondanks dat het niet altijd makkelijk was als vrouw en buitenlander, voelde ik me op de offshore afdeling al snel thuis dankzij mijn collega’s daar. Werken bij Heinen & Hopman geeft mij heel veel voldoening.