BUITEN 10°C
VOCHTIGHEID 15%
22°C
BINNEN
VERZORGD DOOR
HEINEN & HOPMAN

Over Heinen & Hopman

Werken bij Heinen & Hopman is werken voor een boeiende werkgever. Opgericht in 1965 heeft het bedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld  tot een wereldwijde speler met vestigingen in tien verschillende landen. Dankzij onze specialistische kennis van klimaatbeheersing aan boord van schepen worden wij door opdrachtgevers gevraagd voor de meest uiteenlopende en uitdagende projecten.

Heinen & Hopman is nog echt een familiebedrijf en dat merk je aan de manier waarop wij met elkaar omgaan. De werksfeer is heel informeel en de betrokkenheid van de mensen bij het bedrijf heel erg groot. Ben jij een teamspeler die zich prettig voelt in een omgeving waarin hard werken en werkplezier heel goed samen gaan dan zul je jezelf bij Heinen & Hopman snel thuis voelen.

Aangezien wij bij Heinen & Hopman toonaangevend willen blijven in ons specialisme besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze mensen. Met heldere loopbaanpaden, de juiste begeleiding en uitgebreide opleidingsmogelijkheden proberen wij iedereen zo veel mogelijk te stimuleren om het maximale uit hun talenten te halen.