BUITEN 19°C
VOCHTIGHEID 20%
22°C
BINNEN
VERZORGD DOOR
HEINEN & HOPMAN

Onze visie

Samen vooruit kijken

Wij zijn ervan overtuigd dat de groei van relaties met onze klanten en de groei van ons bedrijf afhankelijk is van de innovatie en de internationalisatie van onze producten, diensten en bedrijfsprocessen. Omdat ons bedrijf internationaal is, vinden wij het heel belangrijk dat Heinen & Hopman dichtbij haar klanten is, zodat we hen van dienst kunnen zijn waar en wanneer dan ook. Voortdurende verbetering van onze diensten en kennis is essentieel voor onze expertise in de klimaattechniek sector en voor het behouden van onze positie als wereldwijde marktleider.

Excellente service voor succes

50 jaar ervaring heeft ons doen inzien dat het bieden van excellente service aan onze klanten de reden is van ons succes. Wij werken continu aan het ontwikkelen van en het verstrekken van kennis, gepersonaliseerde service en proactief advies voor onze klanten voor, tijdens en na het ontwikkelen van een oplossing.

De toekomst van airconditioning

Onze visie op innovatie en globalisering wordt ook gedreven door onze overtuiging dat we creatieve en duurzame oplossingen moeten vinden voor de huidige en toekomstige uitdagingen en behoeften van de klant. In het algemeen kunnen wij zeggen dat de toekomst van airconditioning in het teken zal staan van lagere geluidsniveaus, betere filtratie, betere regelaars, meer automatie en een beter energierendement. Ons streven is om voorloper te zijn in deze ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat onze klanten overal ter wereld worden voorzien van de laatste en beste technologie in het vakgebied. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen, zowel oude als nieuwe, voor de wensen van onze klanten.