BUITEN 4°C
VOCHTIGHEID 50%
22°C
BINNEN
VERZORGD DOOR
HEINEN & HOPMAN

Onze missie

“Wij zijn een betrouwbare partner in de wereldwijde maritieme sector door het aanbieden van producten en services van de hoogste kwaliteit in de klimaatbeheersingssector (HVAC & R).

Het no-nonsense en ondernemende karakter van de grondleggers die het bedrijf in 1965 opgericht hebben, is nog steeds een van de bouwstenen van Heinen & Hopman.

Wij ondersteunen onze klanten met onze kennis en ervaring door de best mogelijke klimaatbeheersingsoplossingen te realiseren; hetzij volledig op maat of met verschillende mate van standaardisatie.

Net zoals onze klanten zijn wij ook continu actief op mondiale schaal om te kunnen garanderen dat we onze service altijd kunnen bieden. Omdat we er naar streven in samenwerking met onze klanten de beste en allernieuwste oplossingen te bieden, zijn we ook continu op zoek naar duurzame innovaties.

Heinen & Hopman is zich er zeer van bewust dat de werknemers de grootste troef van een bedrijf zijn – zij zijn het die de toegevoegde waarde van een bedrijf vertegenwoordigen. Ons doel is om te blijven uitbreiden in de wereldwijde maritieme klimaatbeheersingssector op een toekomstbestendige manier."

Betrouwbaar

“Onze betrouwbaarheid is verankerd in onze mensen, producten en services. In de praktijk vertaalt zich dit naar systemen en apparatuur met een lange levensduur en gedegen advies.

We begrijpen de behoeften van onze klanten (en de markten waarin zij opereren). Daardoor kunnen we iedere klant voorzien van het juiste product; ten alle tijde en op tijd. Wij zijn van mening dat overeenkomsten nageleefd dienen te worden.”

De hoogste kwaliteit

“Onze ervaring, kennis en expertise komen tot uiting in ons advies, op maat gemaakte- en standaard oplossingen, innovaties en jarenlange relaties met onze klanten. Onze (lokale) specialisten zorgen voor een optimale operationele garantie voor onze klanten."

Service- en advies georiënteerd

"Wij zorgen goed voor onze klanten en zij kunnen vertrouwen op wereldwijde service. We ondersteunen hen met ons proactieve advies; voor, tijdens en na het ontwikkelen van een oplossing. De relatie met onze klanten is vaak meer een samenwerkingsverband dan een leveranciersrelatie. 

50 jaar ervaring heeft ons geleerd dat wanneer wij onze klanten voorzien van superieure service ons eigen succes gegarandeerd wordt."

Innovatief

"De continue ontwikkeling van de relaties met onze klanten en de ontwikkeling van ons bedrijf is gedeeltelijk afhankelijk van innovaties in producten, services en operationele processen. Innovatie is een cruciaal aspect voor het op peil houden van onze expertise in de klimaatbeheersing en het behouden van onze positie als marktleider. Daarom ontwikkelen wij onze kennis continu en geven wij die graag over aan onze klanten.

Onze visie op innovatie is gebaseerd op de overtuiging dat we creatieve en duurzame oplossingen moeten vinden voor de huidige en toekomstige uitdagingen en behoeften van de klant."

Eerlijk en betrokken

"Wij doen zaken op een eerlijke en duidelijke manier, met de focus op het respecteren van mensen. De specialisten van Heinen & hopman worden heel erg gewaardeerd en delen een sterke band, op basis van wederzijdse collegialiteit. Dit resulteer in een plezierige werkomgeving voor zowel de werknemers als de klanten. Samen werken we hard en enthousiast om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden."